lindebloesem homeopathie amsterdam
lindebloesem homeopathie amsterdam

Behandeling en genezing


Wat houdt mijn homeopathische behandeling in en hoe gaat de genezing in zijn werk? Op deze pagina leest u meer over de aanpak bij oude en bij nieuwe problemen, de mogelijkheden bij chronische ziekten, praten en emoties, begeleiding bij stervensprocessen en de kenmerken van homeopathische geneesmiddelen.

Oude en nieuwe problemen
Oude problemen genezen kost meer tijd dan nieuwe. Een probleem dat er pas kort is, kan binnen enkele uren of dagen verdwenen zijn met homeopathie. Bij klachten die er al vele jaren zijn kost het twee tot tien maanden om ze uiteindelijk te laten verdwijnen. Dat lijkt lang, maar als een probleem dat misschien al tien jaar bestaat in vijf maanden opgelost raakt, is dat zeker de moeite waard.

De genezing hangt af van het feit of het juiste homeopathische middel wordt gevonden. Dat kan enig puzzelwerk vergen. Het juiste middel stimuleert het zelfherstellend vermogen van de mens. Soms komen de klachten eerst versterkt terug, waarna ze wegtrekken. Ook oudere klachten kunnen weer opspelen, om daarna voorgoed te verdwijnen.