lindebloesem homeopathie amsterdam
lindebloesem homeopathie amsterdam

Over Bach bloesem-remedies


Bach bloesem-remedies kunnen je helpen om emotioneel meer in balans te raken en negatieve gevoelens als angst, jaloezie of onzekerheid te overwinnen.

Bach bloesem-remedies zijn aftreksels van bloemen van planten, bomen en struiken, geconserveerd met Brandy. De 38 remedies werken in op gemoedstoestanden als angst, gestresst zijn, jaloezie, overbezorgdheid en onzekerheid. Doordat je meerdere remedies tegelijk kunt gebruiken, is er altijd een geschikte combinatie samen te stellen die speciaal bij die ene persoon past. Bach bloesem-remedies zijn heel gemakkelijk te gebruiken door het hele gezin.

De 38 Bach bloesem-remedies zijn ontdekt door de vooraanstaande Engelse arts dr. Edward Bach, in de jaren 1930. Onze manier van leven is in de tussenliggende tijd nogal veranderd, maar emoties, karaktertrekken, gedrag en stemmingen van mensen zijn nog hetzelfde. Daarom zijn de remedies nog steeds heel effectief.

De remedies kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. Bach Bloesem-remedies kunnen reguliere medicatie niet vervangen.

Consult
In een consult kijk ik naar uw persoonlijkheid en de manier waarop u met uw problemen en emoties omgaat. Soms is het nodig om te praten over moeilijke onderwerpen, bijvoorbeeld dat u jaloers bent, of dat u bang bent dat u een keer zo boos wordt dat u iemand gaat slaan. Natuurlijk bespreken we dit in een sfeer van wederzijds respect. Wij zijn allemaal mensen. U krijgt de uitgekozen remedies direct mee in een voorraadflesje van 20 ml en een gebruikersflesje van 10 ml. Dat is voldoende voor zes weken.